Главная
rs F5nzeAyc

      ВІДКРИТИЙ УРОК

     Цей березень для ДРЦПТО видався врожайним на відкриті уроки. На цей раз в присутності інших викладачів і керівництва навчального центру було дано урок з карвінгу Ольгою Олександрівною Марценюк- викладачем спец.дисциплін ті Аллою Олександрівною Гришечкіною - майстром виробничого навчання. Це був так званий бінарний урок, в якому зустрічаються, переплітаються і доповнюють один одного різні типи інформації. 

      Карвінг - одна з улюблених тем Ольгі Олександрівни, учасниці і переможиці багатьох конкурсів карвінгу. Її творчість була оцінена навіть кіпріотами. Так що, досвіду, яким вона могла б обмінятися, у неї більш ніж достатньо. 

      Алла Олександрівна Гришечкіна також досить досвідчений педагог, передає свою майстерність майбутнім кухарям і кондитерам з 2010 року. Тож не дивно, що урок пройшов на найвищому рівні і був гідно оцінений комісією. 

     Бажаємо нашим колегам нових перемог!
Фото2, фото 3, фото 4, фото 5, фото 6, фото 7, фото 8
 

2Вітаємо наших переможців!


У конкурсі творчих робіт з інформаційних технологій за напрямом 
«Комп`ютерна графіка та анімація» взяло участь 57 учнів із 25 ПТНЗ області. До розгляду журі надано 69 робіт. 
Наші переможці у номінаціях: 
- «Комп'ютерна графіка» 
І місце - Зубарєва Софія (група №7)

- «Арт-дизайн, фотоколаж» 
І місце – Зубарєва Софія (2 роботи) (група №7)

- «Анімація» 
І місце – Марченко Наталія (група №8)

Бажаємо подальших досягнень і перемог!!!

 

    Відкритий урок.

   DSCN1243Двоє молодих і, як з'ясувалося, досить амбітних педагогів вирішили справити враження на авторитетну комісію. Треба визнати, їм це цілком вдалося. Олена Володимирівна Музика - викладач спецтехнологій по хлібопекарському  та кондитерському виробництву  і Юлія Сергіївна Шульженко - майстер виробничого навчання кухарів. Вони настільки молоді, що згадка по батькові для них начебто і зайва ... Але ж вони педагоги, авторитети для своїх юних підопічних - знаючі старші товариші.

  В рамках проходження кваліфікаційної атестації молоді вчителі вирішили об'єднати зусилля в інтегрованому уроці. Сьогодні багато хто з фахівців визнає цю тенденцію не лише модною, але й актуальною та результативною. Тема: «Приготування пісочного напівфабрикату та виробів з нього».

Фото 1, фото 2, фото 3, фото 4