Главная Сторінка викладача урок 17.03.17

ko79fpX3IkA         17 березня. І знову в третьому корпусі ДРЦПТО відкритий урок.

         Горбенко Ольга Борисівна - майстер виробничого навчання за професією "Машиніст тестообробних машин. Пекар. Кондитер" - запропонувала тему: "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього. Пиріжки печені і смажені". 
         Ймовірно, секрет дріжджового тіста людство відкрило випадково. Дріжджові клітини якось там потрапили в тісто і викликали в ньому відомі нам сьогодні процеси. Воно ожило, задихало і стало рости. Можна собі уявити, як були вражені наші давні предки, які стали свідками цього чуда. Минули століття, перш ніж людський розум розкрив таємницю спиртового і молочного бродіння, але і до сих пір в народі кажуть не робити тісто, а творити. Дійсно, це таїнство. Його таємницю на своєму уроці і спробувала розкрити перед своїми учнями Ольга Борисівна Горбьенко.

Фото 2, фото 3, фото 4.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить