Главная Методичний кабінет Звіт МК з професій «Громадського харчування»

Звіт про роботу методичної комісії з професій «Громадського харчування»

Makarova MK

         30 жовтня 2018 року відбулося засідання методичної комісії з професій «Громадського харчування». Атмосфера в якій працювала методична комісія була творча і продуктивна. До плану роботи були внесені наступні питання:

  1.З метою підвищення якості мотивації до професійної діяльності, підняття престижу суспільно-значимих фахівців та набуття адекватного практичного досвіду запропоновано провести тиждень з професій «Громадського харчування» під гаслом: «В професії - твоє майбутнє», голова МК Макарова Т.М. внесла пропозиції щодо проведення таких заходів: конкурс-виставка газет та оформлення банерів за тематикою «Моя професія-моя гордість; конкурс кросвордів «Що ти знаєш про професію «Кухар. Кондитер?», літературна гостинна - «Моя професія найкраща» - вірші присвячені професії «Кухар». Майстри виробничого навчання Пронь І.В. та Громова К.В. запропонували провести майстер-клас з карвінгу- мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах.

2. Майстер виробничого навчання, Жушман З.М., поділилась досвідом по впровадженню і використанню нових форм і методів при проведенні уроків з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки і презентувала електронний посібник з професії «Кондитер» за темою «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього».

   3. При обговоренні обласного інформаційно-технологічного проекту «Строката планета: страви народів Європи» та визначення етапів його здійснення, цікаву інформацію з історії виникнення естонської національної страви «Мульгікапсад» надала майстер виробничого навчання Мороз В.А. Майстер виробничого навчання Жушман З.М. запропонувала приготувати адаптовану до місцевих можливостей страву та відзняти відеоролик з приготування страви «Мульгікапсад».

Фото