Главная Сторінка викладача

konkurs 2_misceВітаємо переможця з ІІ місцем!  

         З 26 лютого по 15 березня тривав обласний конкурс читців-декламаторів «ПТНЗ Дніпропетровщини читають Шевченка», присвячений вшануванню пам’яті Великого Кобзаря. Наш Центр на конкурсі представляв, учень 2 курсу Новицький Ігор з відеороликом на вірш Т. Г. Шевченка «Маленькій Мар’янці».

Video

 

IMG-6792Нею пишається наш Центр!

17.02.2018 відбувся четвертий етап ХVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, в якому взяла участь Педенко Вікторія, учениця групи №6. Організатори конкурсу привітали всіх переможців третього етапу і вручили їм грамоти та Дипломи переможців.

Фото 1, фото 2, фото 3, фото 4, фото 5, фото 6.

 

IMG 20180130_143347Літературний вечір «Герої живуть у віках»

30 січня 2018 року у палаці культури студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Дніпровське відділення малої академії наук України проводило літературний вечір «Герої живуть у віках».       

Учні Дніпровського регіонального центру професійно-технічної освіти взяли активну участь у заході. Наш центр із збіркою військово-патріотичних поезій представляла учениця другого корпусу Куліченко Богдана Анатоліївна (науковий керівник Троцко Наталія Яківна). Всіх учасників було урочисто нагороджено почесними дипломами.

https://www.facebook.com/groups/269145546914677/

 

skovoroda5«Сковоридинські читання»

В ДПТНЗ «ДРЦПТО» 06.11.2017 р. були проведені «Сковоридинські читання».  

Учні читали твори та афоризми Григорія Савовича, переглядали документальний фільм «Таємниці життя Григорія Сковороди».

Фото 1, фото 2, фото 3

 

ko79fpX3IkA         17 березня. І знову в третьому корпусі ДРЦПТО відкритий урок.

         Горбенко Ольга Борисівна - майстер виробничого навчання за професією "Машиніст тестообробних машин. Пекар. Кондитер" - запропонувала тему: "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього. Пиріжки печені і смажені". 
         Ймовірно, секрет дріжджового тіста людство відкрило випадково. Дріжджові клітини якось там потрапили в тісто і викликали в ньому відомі нам сьогодні процеси. Воно ожило, задихало і стало рости. Можна собі уявити, як були вражені наші давні предки, які стали свідками цього чуда. Минули століття, перш ніж людський розум розкрив таємницю спиртового і молочного бродіння, але і до сих пір в народі кажуть не робити тісто, а творити. Дійсно, це таїнство. Його таємницю на своєму уроці і спробувала розкрити перед своїми учнями Ольга Борисівна Горбьенко.

Фото 2, фото 3, фото 4.

 
Другие статьи...