Главная Поради фахівців Кулінарні

ml

Тісто на млинці які не черствіють

 

Млинці з цього тіста виходять смачними і тривалий час не черствіють.

Продукти для млинцевого тіста:
1 склянка борошна;
4 яйця;
2 склянки молока;
60 г вершкового масла;
1,5 ст. ложки цукрової пудри;
сіль за смаком.

Готувати тісто так:
Розтерти жовтки з розм’якшеним вершковим маслом.
Беремо половину молока, все борошно і цукрову пудру і розтираємо до зникнення грудочок.
Додаємо решту молока і добре перемішуємо.
Збиваємо білки, що залишилися, додаємо за смаком сіль і вводимо піну в тісто.

Випікати млинці так:

Змастити сковороду рослинною олією перед випіканням першого млинця, а інші млинці можна випікати і без масла. Для випічки млинців потрібно наливати готове млинцеве тісто на сковороду в трохи меншій кількості, ніж зазвичай.

Порада: випечені млинці за цим рецептом тіста не обов’язково змащувати вершковим маслом.

 

Тісто на млинці - рецепт 3 + 2blini s_yablokami-65610

Продукти для млинцевого тіста:
3 ст. борошна;
3 ст. ложки цукру;
3 ст. молока;
3 яйця;
2 ст. ложки рослинної олії;
2/3 ч. ложки соди;
1/2 ч. ложки солі.

Готувати млинцеве тісто так:

Усі продукти змішуємо блендером до однорідної маси.

Випікати млинці потрібно так:
Розпалюємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю масла.
Додаємо в тісто на млинці 2 склянки окропу і випікаємо звичайним способом.