Главная Кухар. Кондитер МТБ «Кухар» та «Кондитер»

Матеріально-технічне забезпечення з професій
«Кухар» та «Кондитер»


 Професійно-теоретична підготовка проводиться в навчальних кабінетах:
Технології приготування їжі з основами товарознавства
Лабораторії кулінарії
Організація обслуговування і виробництва
Устаткування підприємств харчування
Охорони праці
Всі кабінети обладнані навчальними меблями, ПК, проектором, комплексно-методичним
забезпеченням, роздатковим матеріалом, наочними посібниками, довідковою література. Площа
кабінетів в розрахунку на 1 здобувача освіти складає в середньому 1,6 м².
Професійно-практична підготовка проходить в
Лабораторія кулінарії, яка розташована в приміщенні площею 120 м², забезпечена обладнанням,
пристроями та інструментом, примусовою вентиляцією, а саме:
- пароконвектоматом;
- багатофункціональною кухонною машиною KENWOOD;
- електроміксерами;
- холодильником;
- електричними вагами;
- електричними та індукційною плитами;
- мийками;
- посудом, інвентарем.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

СПОРТИВНА РОБОТА